http://eat.fi/tampere/ravintola-suomalainen-klubi

Ravintolan nimi ja ulkoinen ensivaikutelma pettivät pahasti ja lauantain brunssi osoittautui todelliseksi helmeksi! Kaikki seurueestamme ovat käyneet paljon brunsseilla Hleisngissä, ja olimme yksimielisiä siitä, että tämä oli ehdottomasti paras kokemistamme.

Ruoka oli todella laadukasta ja kaikki oli itse tehtyä. Erityisesti pisteet erityisruokavalioiden huomioimisesta, sain paikan päällä tehtyä gluteenitonta leipää ja minulle tehtiin erikseen oma salaatti ilman krutonkeja. Henkilökunta oli ystävällistä ja keittiömestari jopa esitteli meille brunssitarjoilut itse. Kaikin puolin 5/5!

pirla 4 arvostelua 2.12.2015
Arvosana: 1

Lounas
Aivan älyttömän hyvä brunssi! Ollaan käyty 2 kertaa ja varmasti tullaan vielä monesti uudestaan. Kaikki ruuat laadukkaista raaka-aineista ja erittäin maistuvia, vaihtoehtoja runsaasti. Henkilökunta todella mukavaa. Tästä vois moni muukin ravintola ottaa mallia. Nam ja kiitos!
tuntematon 11.9.2015
Arvosana: -1

Kävimme tänään brunssilla. Ruoka oli erittäin monipuolista, tuoretta ja herkullista. Laatuunsa nähden hinta 20 € on varsin edullinen.
tuntematon 29.8.2015
Arvosana: -1

Brunssi
20 €
Vierailimme ensikertaa lauantaibrunssilla ja olimme todella positiivisesti yllättyneitä. Ravintolan sijainti on keskeinen, mutta se on hieman vaikea löytää, koska se ei sijaitse katutasossa eikä edessä ole kovin huomiota kiinnittävää mainontaa. Rakennuksessa on hissi ja muutenkin esteetön pääsy. Hissi on todella pikkuruinen, joten esimerkiksi lastenrattaat eivät välttämättä sinne mahdu. Olimme lapsiperheseurueella, ja syöttötuolit ja lasten ruokailuvälineet järjestyivät mukavasti pyytämättä. Muutenkin palvelu oli ystävällistä, sujuvaa ja miellyttävä. Klo 12 jälkeen on mahdollista nauttia myös elävästä musiikista.

Brunssi tarjotaan buffee-pöydästä. Kuohuvaa tai muita alkoholijuomia on mahdollista ostaa erikseen baaritiskiltä.

Brunssin antimista huomaa, että se on rakennettu vahvalla ammattitaidolla ja herkkusuita ajatellen. Keittiöstä vastaa nykyään ravintola C:n ja Armaksen väki, ja sen kyllä huomaa! Tarjolla on niin luomua kuin lähiruokaakin, ja kaikki raaka-aineet ovat täydellisen raikkaita, tuoreita ja herkullisia. Tästä kattauksesta ei löydy niitä iänikuisia nakkeja, lihapullia eikä vetelää munakokkelia! Sen sijaan tarjolla oli herkullista naudanpaistia, ilmakuivattua kinkkua, täytettyä munakasta, kalaa eri tavoin valmistettuna, raikkaita salaatteja ja kasviksia sekä tietenkin tuoretta leipää, croissareita ja paistolämpimiä karjalanpiirakoita. Tarjonta on niin monipuolinen, että kattaus toimii takuuvarmasti myös isompaan nälkään.

Erityismaininnan ansaitsee jälkiruokapöytä, jossa on mahtavan runsas valikoima leivonnaisia, kakkuja, marenkeja, pannukakkua, juustoja ja tuoreita hedelmiä. Myös kahvia on useampaa laatua, samoin mehuja.

Lounas

Ravintola Suomalainen Klubi Tampere

Kotiruokalounas ma-pe klo 11.00-14.00   9,80€

Brunssi la klo 10.30-15.00  25€ lapset 1-12v 1€/ikävuosi

Torstai 21.3

Lihamureke -L & metsäsienikastike, muusi -L,G

Kermainen lohipasta -L *Saatavana L,G

Tuorehernekeitto -L,G & minttuöljyä -M,G

Mustikkarahka -L,G

 

Tervetuloa

_2DfbR7u 

eazybreaklogo_smartum

LS_Trademark_2014_small

Pöytävaraus